Zaposlitev

Q-FREE TRAFFIC DESIGN, d.o.o. je del mednarodne skupine Q-FREE (norveško multinacionalno podjetje s področja Inteligentnih Transportnih Sistemov). Z več kot 25 letno prisotnostjo na trgu, je s svojo visoko specializirano dejavnostjo razvoja, implementacije in vzdrževanja s področja ITS, sinonim za uspešno in nenehno rastoče podjetje. V svoje vrste vabimo

Razvijalca celostnih rešitev (m/ž)

V podjetju Q-FREE TRAFFIC DESIGN, d.o.o. iščemo razvijalca celostnih rešitev. Naša razvojna skupina je odgovorna za razvoj sistemov, integracijo in delovanje tehnologij in zalednih rešitev na področju cestninjenja in ostalih pametnih transportnih sistemov. Razvojno skupino sestavlja približno 10 visoko kvalificiranih delavcev na področju razvoja programske opreme in sistemov.

Najpomembnejše delovne naloge:

  • globalno oblikovanje naših zalednih rešitev za naše stranke,
  • izvajanje, testiranje in delovanje zalednih rešitev podjetja Q-FREE ASA,
  • integracija z drugimi enotami Q-FREE ASA po vsem svetu.

Kaj želimo od vas:

  • nekaj let izkušenj kot razvijalec z različnimi nalogami in položaji,
  • izkušnje iz izvajanja različnih slojev v arhitekturi in znanje o kompleksni poslovni logiki, podatkovnih bazah in sistemski integraciji,
  • izkušnje iz uporabe Jave in SQL,
  • cenili bomo, če poznate enega ali več naslednjih sistemov: Linux, Maven, Messaging (AMQP), PostgreSQL, JOOQ, Hibernate, http REST, Debian, CentOS, Jenkins, Git, itd.

Iščemo inženirja, ki je usmerjen k rešitvam in strukturiran ter ima VII. stopnjo univerzitetne izobrazbe ter nekaj let izkušenj. Nadalje morate znati sodelovati, biti prilagodljivi in radovedni. Cenimo zaposlene, ki so samoiniciativni, fleksibilni in pokažejo pobudo. Dobro se morate sporazumevati v slovenščini in angleščini, tako ustno kot pisno.

Smo podjetje, ki deluje na zanimivih projektih na mednarodnem prizorišču. Obstajajo velike priložnosti za osebni razvoj v kvalificiranem poklicnem okolju, ki šteje več kot 100 razvijalcev programske opreme po vsem svetu.

Ponujamo zaposlitev v naprednem podjetju z vrhunsko usposobljenostjo, velikimi ambicijami in konkurenčnimi pogoji. Delovno mesto bo v Ljubljani, pričakuje pa se tudi nekaj mednarodnih potovanj.

___________________________________________________________________________

Vaše prijave z dokazili in z življenjepisom (CV) v slovenskem jeziku in/ali angleškem jeziku, ki naj vsebuje kronološki prikaz doseženih znanj ter preteklih delovnih izkušenj, sprejemamo na e-naslov: zaposlitev@q-free.com najkasneje do 25/05-2019 .

Pošljite nam sporočilo

Politika zasebnosti

Lokacija

Kamniška ulica 50
1000 Ljubljana

E-mail

info(at)traffic-design.si

Telefon

+386 1 300 97 70

Fax

+386 1 300 97 85

© Q-Free Traffic Design 2019 | Vse pravice pridržane | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net