O podjetju

Podjetje Q-free Traffic design deluje od leta 1990. Svoje delovanje smo ves čas usmerjali v razvoj, integracijo in implementacijo Inteligentnih Transportnih Sistemov (ITS) v cestnem prometu in s tem ostali zvesti osnovni strategiji, ki jo je postavil naš ustanovitelj.

Rešitve in sistemi s področja elektronskega cestninjenja, integralne rešitve s področja parkirnih tehnologij in najsodobnejše rešitve sistemov za nadzor in vodenje prometa na avtocestah ter v predorih, so zaznamovali podjetje Q-free Traffic design kot eno vodilnih podjetij na teh področjih tako v Sloveniji, kot v tujini.

Osnovno vodilo pri delovanju podjetja Q-free Traffic design je lasten inovativen razvoj ter uporaba najsodobnješih tehnologij s področja telekomunikacij in informacijske tehnologije, vse skupaj podprto z rešitvami iz prometnega inženirstva, ki predstavljajo osnovo za uspešno delovanje Inteligentnih Transportnih Sistemov.

Skladno s strategijo in zastavljenimi cilji podjetje Q-free Traffic design nadaljuje raziskave in razvoj ITS sistemov v smeri izvedbe »pametne ceste« oziroma razvoja kompleksnega modela za optimizacijo prometnih tokov s pomočjo telematike oziroma druge ustrezne tehnologije.

Mobilnost in transport predstavljata težišče modernega in kakovostnega življenja, ki dramatično vplivata na spremembe današnjega sveta. Q-free Traffic design s svojimi rešitvami »na ključ« daje prave odgovore na vprašanja, kako voditi promet danes, jutri oziroma v prihodnosti.

Pošljite nam sporočilo

Politika zasebnosti

Lokacija

Kamniška ulica 50
1000 Ljubljana

E-mail

info(at)traffic-design.si

Telefon

+386 1 300 97 70

Fax

+386 1 300 97 85

© Q-Free Traffic Design 2019 | Vse pravice pridržane | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net